dilluns, 25 de maig del 2009

convocatòria del primer taller debat

Volem crear un òrgan de col·laboració i debat? Com hauria de ser? Per a què? Quines són les oportunitats i riscs de fer-ho?

Per respondre alguns d’aquests interrogants, convoquem al sector econòmic a participar en el primer taller debat: “Oportunitats i riscs de la creació d’un òrgan estable de participació del sector econòmic”

Aquest primer taller debat serà Dimecres 3 de juny, a les 19:30 hores al Mundial durarà 2 hores i mitja i hi sou convidats tots aquells que esteu vinculats amb l’activitat econòmica del municipi.

Podeu confirmar la vostra assistència al correu electrònic promociociutat@labisbal.cat o bé trucant als telèfons 972 646 806 i 972 645 500 donant detalls del sector econòmic al que hi esteu vinculats.

Us hi esperem!

3 comentaris:

  1. Senyors i senyores, això no és cap procés participatiu ni obert sinó una fórmula errònea i discriminatòria. Poc democràtica que a més te el desaventatge que no permet comptar amb els millors perquè hi aportin.
    Sou lamentables, i a sobre cobreu diners per anar en contra dels interessos de la ciutat!!

    ResponElimina
  2. Xavier Dilmé i Vert4 de juny del 2009, a les 5:58

    Benvolgut/da anònim/a,

    Primer de tot permeti’m que lamenti el to del seu comentari o, millor, dit, de la seva desqualificació barroera i gratuïta que és -vull creure- només fruit de la ignorància. De totes maneres, hi ha algunes consideracions que vull fer. El procés anomenat “Parlant amb el sector econòmic” s’ha formulat segons el que s’estableix en els processos habituals de participació ciutadana. Per tant, és una fórmula que té per objectiu afavorir la participació individual i col•lectiva dels sectors implicats. La convocatòria als dos tallers programats s’ha fet arribar a 702 empreses de la Bisbal d’Empordà, i per tant, el procés s’ha obert a tothom perquè hi pugui participar.
    Vist que el proper dimecres dia 10, a la mateixa hora, s’ha programat el segon taller participatiu amb el títol “Definim conjuntament l’òrgan estable de participació”, vull convidar-lo personalment a participar-hi perquè pugui fer les oportunes aportacions per al desenvolupament del projecte, si és que realment li interessa el tema, cosa que li he de dir que no m’ha quedat gens clara.
    Per últim, en nom de l’Ajuntament de la Bisbal d'Empordà vull deixar clar que ni la Fundació UdG Formació cobra diners per portar a terme el procés participatiu, ni cap dels empresaris participants a la Comissió de Seguiment o als Tallers Participatius ha cobrat cap euro. Espero que aquest punt li quedi clar, ja que sembla que el preocupa tant.
    Atentament,

    Xavier Dilmé i Vert
    Tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat

    ResponElimina
  3. La única cosa lamentable que he vist és el primer comentari. Així ens va a la Bisbal amb aquest personal, mai es pot treballar en positiu.

    ResponElimina