dimarts, 9 de juny del 2009

convocatòria del segon taller debat

Com ja vàrem comentar la setmana passada, han quedat finalment definides i exposades les conclusions del primer Taller Debat entorn dels riscos i oportunitats de la creació d’un òrgan estable de promoció económica. El debat, però, no s’acaba aquí, ja que queda encara per definir el què, el qui i el com del futur òrgan.
Els temes i les funcions que hauria de tenir, la seva composició, el funcionament, l’estructura i la freqüència amb que s’hauria de reunir. Totes aquestes qüestions haurien de trobar resposta en el segon Taller Debat “Definim conjuntament l’òrgan estable de participació” que tindrà lloc aquest dimecres dia 10, a les 19.30 hores, de nou al Mundial.
Si ja heu decidit d’anar-hi podeu confirmar la vostra assistència al correu electrònic promociociutat@labisbal.cat, o bé trucant als telèfons 972 646 806 i 972 645 500 donant detalls del sector econòmic al que esteu vinculats i les dades de contacte.
Si encara no us heu decidit, sapigueu que sou convidats a assistir-hi, tant si vàreu venir com si no vàreu poder fer-ho.
Us esperem a tots demà dimecres al Mundial de La Bisbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada