dimarts, 23 de juny del 2009

resultats del segon taller debat

Us oferim, a continuació, les principals propostes sorgides del taller debat celebrat el passat dia 10, “Definim conjuntament l’òrgan estable de participació”.

Aquestes són les respostes i el nombre de vots obtinguts a cadascuna de les opcions plantejades al voltant del futur òrgan:

Us recordem que totes aquestes propostes i les de l’anterior debat quedaràn recollides en l’informe que publicarem en aquest bloc i que lliurarem el proper mes de juliol a l’Ajuntament, informe que posteriorment serà també presentat a la Comissió de Seguiment. Respecte els dubtes que continua generant la composició d’aquesta comissió, aviat intentarem respondre de manera definitiva les qüestions plantejades en forma de comentaris al bloc.

Recordeu també que estem a la vostra disposició en cas de necessitar informació adicional del procés participatiu. “Parlant amb el sector Econòmic de La Bisbal d’Empordà” ja sigui a través de comentaris al bloc o a través de la nostra adreça de correu electrònic promociociutat@labisbal.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada