divendres, 12 de juny del 2009

segon taller debat

Dimecres 10 es va celebrar al Mundial el Segon Taller debat del procés Participatiu “Parlant amb el sector econòmic de la Bisbal”. L’acte va comptar, a l'igual que el primer taller, amb l’assistència de fins a vint-i-tres ciutadans vinculats a diversos sectors de l’ecomonia bisbalenca i va servir per a què els i les participants compartissin expectatives i definissin tot un seguit de criteris per al funcionament del futur òrgan (temes, funcions, composició, finançament,…).
Al final de l’acte, el Sr Xavier Dilmé, regidor de l’àrea de Promoció de la Ciutat i segon tinent d’alcalde, va expressar la seva voluntat de tenir aquest espai de diàleg definit abans de finals d’any. Properament es lliurarà a l’Ajuntament l’informe que recullirà els resultats del procés de consulta i debat “Parlant amb el sector econòmic”. Aquest informe també serà presentat a la Comissió de Seguiment que ens ha acompanyat al llarg de tot el procés.
De moment, però, queda pendent fer-vos arribar les conclusions a les que es van arribar en aquest segon Taller Debat.
Aviat les trobareu publicades en aquest bloc.







1 comentari:

  1. En un altre comentari vaig demanar qui eren els membres de la comissió de seguiment i per que havien estat escollits.
    no s'ha contestat el per què!
    he assistit a les dues sesions del taller debat, i alguns membres de la comissió no hi eren...
    en aquesta comissió hi trobo a faltar grans industrials, empreses de serveis, autonoms i professionals, bars, etc.
    per que no s'ha demanat a la carta de convocatoria la participació a la comissió?
    Crec que l'ajuntament ens torna a fer ballar al seu ritme i amb la seva gent, i aprofita la nostra empenta per poder publicar aquest reportatge, fotos incloses.
    tot i aixó, seguiré participant; si es que es preveu una nova fase de participació!

    ResponElimina