divendres, 5 de juny del 2009

informació per aclarir dubtes sobre el procés

Donades les demandes de més informació i dubtes sobre l’obertura del procés anomenat “Parlant amb el sector econòmic” ampliem i concretem la informació que podeu trobar més àmpliament explicada en la resta del blog del procés:

“Parlant amb el sector econòmic” és un procés participatiu que vol implicar i escoltar allò que el sector econòmic desitja i opina sobre el futur espai de promoció econòmica de La Bisbal. L’objectiu és que, en aquest espai, l’administració, les entitats del sector i els/les empresaris/es treballin plegats pel desenvolupament econòmic del municipi.

L’òrgan doncs no està creat, sinó que es duu a terme un procés previ per saber què opinen els qui en seran protagonistes.

El procés ha tingut diversos moments i espais en el que s’ha pogut i es pot encara participar:

- S’han fet 12 entrevistes en profunditat a persones de diferents sectors i perfils.
- S’ha convocat una comissió de seguiment amb algunes persones on s’informava i ells opinaven sobre els avenços del procés de participació i com fer que el procés sigui transparent i reculli la màxima pluralitat de veus possible.
- S’ha obert aquest bloc per poder informar i rebre suggeriments de les persones que estiguin interessades en l’objectiu del procés de participació.
- S’ha realitzat un taller de debat obert a tot el sector econòmic al que han participat 23 persones. A principis de la setmana podreu trobar en aquest bloc un breu resum dels resultats dels diferents debats que es van realitzar (així com, en el futur, qualsevol informació resultat del procés).
- La propera setmana, el dimecres dia 10 de juny, es realitza un segon Taller participatiu també obert al sector econòmic de la Bisbal amb el títol “Definim conjuntament l’òrgan estable de participació”.

La convocatòria als dos tallers programats s’ha fet arribar a 702 empreses de la Bisbal d’Empordà.

El procés de participació ciutadana té el suport tècnic d’un equip de persones que realitzen les seves pràctiques professionals del Postgrau de Participació i Comunicació de la Fundació Universitat de Girona. L’equip està dirigit per una persona experta en participació amb 10 anys d’experiència en el sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada